Maak kennis met Q Makelaars

Q Makelaars is één van de grootste full-service makelaars van Nederland. Spectaculair groeiend: 11 kantoren in 11 jaar. We zijn actief in de regio's groot-Rijnmond en West-Brabant. De ambitie is om in heel Nederland actief te zijn.

Uniek in de makelaardij

Of u nu wilt kopen, huren, of blijven wonen in uw huidige woning: wij hebben op iedere woonvraag een antwoord. Een antwoord dat voor u het beste past bij uw persoonlijke situatie.
Wij zijn 24/7 bereikbaar en beschikbaar en werken op basis van No Cure No Pay. U betaalt ons dus pas als wij ons werk gedaan hebben en uw doel bereikt is.

Historie

2006: Opening kantoor Zwijndrecht
2007: Opening kantoor Hoekse Waard
2008: Opening kantoor Dordrecht
2009: Opening kantoren Barendrecht, Papendrecht en Gouda
2010: Marktleider in de Drechtsteden
2011: Als één van de eerste makelaars een eigen App
2012: Nr. 14 in top 100 grootste makelaars van Nederland
2013: Woningmakelaar van het jaar Zuid-Holland en opening kantoor Roosendaal
2014: Woningmakelaar van het jaar Noord-Brabant, opening kantoor Delft en samen met Enno Zuidema Stedenbouw, Urban Xchange en Diederendirrix pitch gewonnen voor herbestemming Rijksvastgoed in Dordrecht.
2015: Opening kantoor Rotterdam
2016: Opening kantoor Breda
2017: Opening kantoor Brielle

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan 24/7 vrijblijvend contact met ons op door het onderstaand formulier in te vullen!

© Copyright 2018 Q Makelaars. Een Top Media Groep website. | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Proclaimer |

Contact - onderin website

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan 24/7 vrijblijvend contact met ons op door het onderstaand formulier in te vullen!

Neem contact op