Oude Haagweg 509C, 's-Gravenhage

prijs op aanvraag

Details

Overdracht

Vraagprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
1945-1959

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.596 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
1.596m²
In units vanaf
535m²
Verkoopvloer oppervlakte
535m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
1000

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Locatie vol mogelijkheden! Ontwikkelen of opzoek naar grote showroom- /winkelruimte, dan ben je hier aan het juiste adres!

Aan de doorgaande weg, gelegen aan de Oude Haagweg, bevindt zich een grootschalige showroomruimte met woning op een totaal perceel van ca. 1597 m2. Door de ligging aan de doorg... lees meer

Locatie vol mogelijkheden! Ontwikkelen of opzoek naar grote showroom- /winkelruimte, dan ben je hier aan het juiste adres!

Aan de doorgaande weg, gelegen aan de Oude Haagweg, bevindt zich een grootschalige showroomruimte met woning op een totaal perceel van ca. 1597 m2. Door de ligging aan de doorgaande weg beschikt het object over een uitstekende attentiewaarde. Tevens zijn hier mogelijkheden voor ontwikkelingen bespreekbaar!

Vloeroppervlak
Showroom-/ winkelruimte BG ca. 520 m²
Showroom-/ winkelruimte 1e ca. 120 m²
Opslagruimte BG ca. 100 m²
Woning BG + 1e ca. 120 m²
Totaalperceel ca. 1.597 m²

Bestemming:
De op de plankaart voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven in de categorieën 1, 2 en 3 van de staat van bedrijfsactiviteiten voor functiemenging, zoals opgenomen in bijlage 1 van de regels van dit bestemmingsplan, met uitzondering van inrichtingen als bedoeld in artikel 41, derde lid, van de Wet geluidhinder en of van inrichtingen als bedoeld in artikel 4, vijfde lid, van het Besluit externe veiligheid inrichtingen;
b. ter plaatse van de functieaanduiding 'detailhandel volumineus':
1. detailhandel in bouwmaterialen, alsmede materialen welke voor het verrichten van bouw- en verbouwwerkzaamheden nodig zijn;
2. detailhandel in meubels, inclusief in ondergeschikte mate woninginrichting en stoffering en/of
3. detailhandel in keukens, sanitair, vloerbedekking, parket, zonwering en tenten, met daarbij passende nevenassortimenten;

Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaar met eigen vervoer. Via de Loosduinseweg is men binnen ca. 5 autominuten in het centrum van den Haag. Via de Lozerlaan heeft men op circa 10 autominuten een directe aansluiting op het Rijkswegennet. Ook met het openbaar vervoer is het object goed te bereiken.

Parkeren:
Aan de voorzijde (eigen terrein) beschikt het object over 7 parkeerplaatsen. Aan de doorgaande weg kan er tevens geparkeerd te worden.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd.

Vraagprijs:
Prijs is opvraagbaar bij ons kantoor.

Zekerheidstelling (koop):
Ter hoogte van: 10% over de overeengekomen koopsom, te stellen binnen een periode van 4 weken na datum schriftelijke overeenstemming.

Kadastraal bekend:
Gemeente: Loosduinen
Sectie: I
Nummers: 7222
Groot: 15 are 96 centiare

Op deze locatie zijn er mogelijkheden tot verdere ontwikkeling van het gehele terrein. Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden!

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Interesse gewekt en op korte termijn een afspraak plannen met een van onze makelaars? Laat het ons weten en we geven u graag een rondleiding!

Informatie:
Q Makelaars Bedrijfshuisvesting
085-0406201
bog@qmakelaars.nl

Streetview

Locatie

Video

Contact opnemen

Deel via social media