Q Makelaars haalt €1.000 op voor IKN!

Op vrijdag 29 september j.l. organiseerde Q Makelaars samen met Top Media, Q Financieel en Q Makelaars Bedrijfshuisvesting "De Qunst van het Vastgoed". Tijdens dit netwerkevenement werd er een lezing gegeven door de ING Bank over beleggen in kunst en beleggen in vastgoed. Daarnaast was er een kunstexpositie en ook een schilderworkshop. De kunstwerken die tijdens de workshop zijn gemaakt, werden later verloot. De opbrengst van de loterij wordt geschonken aan Stichting Internationale Kinderhulp.

Qunst van het vastgoed
Q Makelaars spreekt van een succesvol evenement. Er was een goede opkomst en de aanwezigen hebben allemaal een raakvlak met Q. Door de mooie afwisseling van het aanhalen van actuele trends en ontwikkelingen in het vakgebied, de schilderworkshop, kunstexpositie, modeshow en wijnproeverij bleef iedereen van het begin tot het einde geboeid.

Stichting Internationale Kinderhulp
Met de loterij is er €1.000 op gehaald voor Stichting Internationale Kinderhulp. Deze stichting biedt kansarme kinderen in ontwikkelingslanden een dak boven hun hoofd in de zo genoemde kinderdorpen. Dit is natuurlijk ook meteen het raakvlak met Q Makelaars: ze voorzien beiden in wonen maar beiden op een andere manier.

Deel via social media