Nieuwbouw grachtenlofts Delft

Waanzinnig wonen in een Loft in hartje Delft naast het historische centrum?

Op de locatie `Van Leeuwenhoekkwartier`komt een nieuw stuk Delft dat uitnodigt om op verschillende plekken te ontmoeten en te netwerken. Het stadspark en andere buitenruimten spelen hierbij een belangrijke rol.

Groen wonen en werken
Door de nieuwe spoortunnel is er ruimte gekomen voor de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk. Een bijzondere ontwikkeling. Op de spoortunnel wordt er een stadspark aangelegd en daaromheen komen woningen, werkruimtes, cultuur en bedrijvigheid. De perfecte plek voor WeLoft! Het pand dat gesitueerd is aan de Nieuwe Gracht maakt het nog meer uniek. Een inspiratievolle locatie om te werken, tot rust te komen en de vrije tijd op allerlei manieren in te vullen.

WeLoft ontwikkelt en ontwerpt samen met de bewoners hun droomloft. De woningen zijn bijzonder door de extra verdiepingshoogtes en splitlevels. Hierdoor ontstaan interessante ruimtes en verassende woningplattegronden.

Start van de bouw is gepland in de zomer van 2018 en de verwachting is dat de lofts een jaar later klaar zijn voor bewoning.

Prijzen: vanaf € 300.000,- tot € 800.000,-V.O.N.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via  delft@qmakelaars.nl of bel 085-0406200.

 

Deel via social media