Kick-off project Schaerweide

Op 22 maart aanstaande gaan we officieel van start met de verkoop van het project Schaerweide: Wonen aan het Wantij. Op die dag tussen 19.00 uur en 21.00  uur heten wij u van harte welkom op ons kantoor in Dordrecht zodat u al uw vragen kunt stellen over de woningen en de mogelijkheden. Ook kunt u al uw financiele vraagstukken voorleggen aan onze financieel adviseurs van Q Financieel. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Het project
Schaerweide is een bijzonder bouwproject met 22 herenhuizen en 12 appartementen op een unieke locatie vlakbij het centrum van Dordrecht. Het bevindt zich in de wijk Stadswerven. Deze nieuwbouwwijk ligt tegenover de groene Wantijbuurt. De locatie geeft zicht op de oude watertoren van Dordrecht, waarin tegenwoordig het hotel van het befaamde Villa Augustus gevestigd is.

De luxe woningen zijn gelegen aan het water van het Wantij. Bovendien bieden alle woningen zicht op de gemeenschappelijke, groene Schaerweide ("common green").
Elke woning is voorzien van een tuin, terras of balkon, een eigen berging en een parkeerplaats. De woningen hebben een hoog duurzaamheidsniveau en worden zeer compleet opgeleverd inclusief badkamer en keuken. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende aanvullende opties die tegemoetkomen aan uw specifieke woonwensen.

Alvast meer weten? Neem contact met ons via  tel 085-0406200 of info@qmakelaars.nl.

Deel via social media