Nieuwbouw

Q Makelaars het adres voor nieuwbouw. Zowel voor consument als opdrachtgever bieden we alles wat nodig is om plezierig en succesvol een nieuwbouwwoning te kopen of te verkopen.

Wat bieden wij u:

Q Makelaars is 24 uur per dag bereikbaar via de vaste telefoonverbinding. Niet via een callcenter of via email, maar rechtstreeks naar de makelaar of zijn of haar assistent.

Vooronderzoek

Het gaat er niet om wat wij of onze opdrachtgevers vinden, maar wat de klanten vinden. Door specifieke enquêtes binnen onze woningzoekenden database ontdekken we samen met onze opdrachtgevers wat de klanten vinden van de locatie, de types en de prijzen van een voorgenomen project. In het meest gunstige geval hebben we direct belangstellenden en dus ambassadeurs voor het project. In het meest ongunstige geval zijn de klanten niet positief over de plannen. Dat is vervelend, maar liever dat, dan dat we met elkaar volledig de markt zijn opgegaan met advertenties, brochures en een bouwbord (damage-control). Vanuit de resultaten van de enquête kunnen we vervolgens verder communiceren met de klant. Op die manier zorgen we er voor dat kopers of huurders hun gewenste woning krijgen en onze opdrachtgevers een rendabel project hebben: Een win-winsituatie.

11 kantoren

Q Makelaars heeft 11 kantoren op allemaal A-1 locaties waar de nieuwbouwwoningen perfect gepresenteerd kunnen worden. Ons werkgebied omvat Groot-Rijnmond, de Drechtsteden, de Hoeksche Waard, Delft, Gouda en Roosendaal, Brielle, Breda en Rotterdam. Alle kantoren functioneren zelfstandig, maar er is een optimale, hoog geautomatiseerde synergie.

Korte lijnen

U doet altijd rechtstreeks zaken met de makelaar. Per project maken we een projectteam, minimaal bestaande uit minimaal één makelaar en één assistent makelaar. Het projectteam behartigt uw project en is zowel voor klant als projectontwikkelaar het aanspreekpunt.

Uniforme werkwijze

Al onze kantoren hanteren de zelfde werkwijze. Handig voor u en voor ons. Door de schaalgrootte staat u nooit voor een gesloten deur: onze medewerkers zijn namelijk inzetbaar in al onze bedrijven.

Enorme ervaring met nieuwbouwprojecten in Gouda, Dordrecht, Oud Beijerland, Delft, Hoekse Waard, Barendrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Roosendaal en West-Brabant.

Meer informatie?