Advies

Projectontwikkeling

Samen met projectontwikkelaars doen wij voordat wij starten met de verkoop de ultieme markttoets onder de potentiële klanten. Dit gebeurt door gebruik te maken van onze uitgebreide database, maar ook door specifiek voor het project ontwikkelde enquêtes. Dit is van groot belang om te voorkomen dat de klassieke fout wordt gemaakt: Denken dat er markt voor is. Wij denken niet alleen, we vragen het ook gewoon! In het meest gunstige geval hebben we direct ambassadeurs voor het project, in het meest ongunstige geval voorkomen we schade voordat alle marketingactiviteiten zijn opgetuigd. Ook gebruik maken van onze expertise? Mail of bel ons. We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

 

Beleggers

Beleggers willen zekerheid en rendement gecombineerd hebben. Doordat wij midden in de lokale en regionale markt staan, zien we snel kansen en risico’s. Een groot aantal beleggers zijn om deze reden reeds langdurig aan ons verbonden. Ook gebruik maken van onze expertise? Mail of bel ons. We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

Huurprijsherziening

Huurder en verhuurder kunnen op basis van art. 7:303 BW na afloop van de eerste huurperiode verzoek tot huurprijsherziening doen. De vraag om een huurprijsaanpassing kan voor een van de partijen een ware verrassing zijn. Om de jarenlange huurder-verhuurder relatie niet op het spel te zetten, is het goed om met een duidelijke en toch eenvoudig analyse het huurwaardeniveau in kaart te brengen. Het uitgangspunt moet zijn dat er een reële huurprijs betaald wordt en dat de huurder-verhuurder relatie niet geschaad wordt! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd eerst geheel vrijblijvend adviseren bij uw (toekomstige) overwegingen.

Woningcorporaties

Q Makelaars adviseert woningcorporaties over de uitponding van hun vastgoedbezit. Ook verzorgt zij de verkoop hier van. Daarnaast adviseert zij woningcorporaties over herbestemming en nieuwbouw. Ook gebruik maken van onze expertise? Mail of bel ons. We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

 

Gemeentes/Overheid

Q Makelaars adviseert diverse gemeentes in de Drechtsteden en Groot-Rijnmond omtrent huisvestingsvraagstukken, herbestemming, retailadvies, grondbeleid en bedrijfsterreinen. Ook heeft zij samen met Enno Zuidema Stedenbouw, stedenbouwkundig bureau Urban Xchange en architect Diederendirrix de pitch gewonnen voor herbestemming Rijksvastgoed in Dordrecht (Spuikwartier). Ook gebruik maken van onze expertise? Mail of bel ons. We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan 24/7 vrijblijvend contact met ons op door het onderstaand formulier in te vullen!

© Copyright 2018 Q Makelaars. Een Top Media Groep website. | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Proclaimer |

Contact - onderin website

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan 24/7 vrijblijvend contact met ons op door het onderstaand formulier in te vullen!

Neem contact op